Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus Lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri ja kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT

Tapahtumat

Onko sinulla tiedossa elintarvike- ja luonnontuotealan tapahtumia, jotka hauaisit näkyviin koulutus- ja tapahtumakalenteriimme? Voit ilmoittaa ne klikkaamalla tästä: Ilmoita tapahtumia.

Selaa tapahtumia kategorioittain

Kaikki
Aluekehitys
Hyvinvointi
Kestävä kehitys ja kiertotalous
Koulutus
Liiketoiminta
Luomu
Luonnontuotteet
Osto ja myynti
Palvelu- ja tuotekehitys
Porotalous
Verkostoituminen
Vienti
Ladataan näkymä.

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

  • List
  • Month
  • Day
Tänään
Koko päivä
21.9.2022 - 23.9.2022

Artesaaniruoan SM 2022, Lappeenranta

Artesaaniruokatuotteet valmistetaan pääosin paikallisista raaka-aineista, joiden alkuperä on jäljitettävissä. Tuotteet valmistetaan huolella jalostaen, pienissä erissä ja usein omalla tilalla tai yrityksessä. Artesaaniruoan tuntomerkkinä on ammattitaitoinen käsin tekeminen läpi koko tuotantoketjun. Artesaaniruokakilpailun konsepti edustaa arvoja, jotka pohjautuvat […]

12:00
22.9.2022 @ 12:00 - 16:00

Suoseminaari

Ranuan kunnanviraston valtuustosali Keskustie 34, Ranua

Seminaari on tarkoitettu kaikille soiden hyödyntämisestä kiinnostuneille maanomistajille, yrittäjille tai luonnontuotealan yrittäjyydestä kiinnostuneille. Seminaarissa pohditaan suobiomassojen käyttömahdollisuuksia hyvinvointituotteissa ja palveluissa sekä erilaisissa elintarvikkeissa. Tapahtumaan on myös etäosallistumismahdollisuus Lisätietoja ja ilmoittautumiset: […]

13:00
22.9.2022 @ 13:00 - 16:30

Perinneruokahankkeen loppuseminaari

Joulupukin muorin tupa Samperintie 34

Tervetuloa Perinneruokahankkeen loppuseminaariin Savukoskelle kuulemaan hankkeen keskeisistä tuloksista ja tutustumaan Perinneruokia porosta -oppaaseen! Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Varaa paikkasi ilmoittautumalla 20.9. mennessä Kati Savukoskelle:kati.savukoski@italappi.fi040 732 7557

  • Edellinen päivä
  • Seuraava päivä
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live
  • Export .ics file
  • Export Outlook .ics file