Ladataan näkymä.
Ruokahävikin vähentäminen ruokapalveluissa
Ruokapalveluiden haasteena on ylijäämäruoka, joka aiheuttaa taloudellisia kustannuksia sekä luonnonvarojen tuhlausta. Kutsumme ruokapalveluiden ammattilaiset, yrittäjät, kuntapäättäjät sekä avustusorganisaatiot kuuntelemaan ja keskustelemaan hyvistä käytänteistä, joilla ruokahävikkiä saadaan vähennettyä sekä hävikkiruokaa hyödynnettyä […]
Pakuri ja metsän erikoissienet -loppuwebinaari
Pakuri ja metsän erikoissienet -hankkeen loppuseminaari järjestetään virtuaalisesti Zoom-yhteydellä keskiviikkona 10.11.2021 klo 12 - 14 ja se on suunnattu agrometsätaloudessa toimiville maa- ja metsäyrityksille sekä luonnontuotteita jatkojalostaville yrityksille, jotka toimivat […]