Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT

Ympärivuotinen kaupunkiviljely ja lähiruoan tuottaminen Kemissä

Osastot: Kaikki, Videot Avainsanat tuotteelle julkinen sektori, kestävä kehitys
  • Kuvaus

Kuvaus

Ympärivuotinen kaupunkiviljely ja lähiruoan tuottaminen Kemissä -hankkeen (1.1.2020-30.6.2022) yhtenä tavoitteena oli kehittää sosiaalinen keittiö -toimintamallia. Sosiaalisen keittiön toiminnassa eri toimijat osallistuvat yhteiseen tekemiseen hävikkiruoan äärelle, sen valmistamiseen ja syömiseen. Hävikistä Hyvikki -reseptivihkosen tavoitteena on auttaa vähentämään hävikkiruokaa. Hävikkiruoan hyödyntäminen on yksi merkittävä teema ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tehdään hävikistä Hyvikkiä ja muutetaan maailmaa – yksi banaani kerrallaan.

Tutustu: Hävikistä Hyvikki -reseptivihko

Tutustu myös

  • Kestävämpää lähiruokatuotantoa Lappian arktisessa yritysekosysteemissä

    Lue lisää
  • Kohti kestäviä hankintoja

    Lue lisää
  • Perinneruokahanke

    Lue lisää

Artikkelien selaus

← Treasures from the Northern Nature
360LCI – Innovaatiotoiminnan kehittäminen →