Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT

Perinneruokahanke

Osastot: Kaikki, Oppaat Avainsanat tuotteelle perinneruoka, porotalous
  • Kuvaus

Kuvaus

Itä-Lapin alueella toteutetussa Perinneruokahankkeessa (1.11.2020 – 31.10.2022) kerättiin ja taltioitiin perinneruokatietoutta ja siihen liittyviä tarinoita. Perinneruokaohjeista laadittiin perinneruokaopas, jonka avulla tavallisen kotikokin onnistuu loihtia perinneruoka-ateria. Tietoja on pororeseptien lisäksi kerätty riistasta, kalasta ja luonnonmarjoista.

  • Perinneruokia porosta -opas
  • Nimisuojalogon käyttö ravintoloissa -opas
  • Uudet jakeet poroteurastuksesta -opas

Tutustu myös

  • Pohjoisen luonnonantimien perinteinen käyttö

    Lue lisää
  • Treasures from the Northern Nature

    Lue lisää
  • Lapinlehmään perustuvan erikoistumisen mahdollisuudet osana pohjoisia elinkeinoja

    Lue lisää

Artikkelien selaus

← Mettän Vilja
Pohjoisen luonnonantimien perinteinen käyttö →