Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT

Kestävämpää lähiruokatuotantoa Lappian arktisessa yritysekosysteemissä

Osastot: Kaikki, Oppaat Avainsanat tuotteelle kestävä kehitys, yrittäjyys
  • Kuvaus

Kuvaus

Hankkeessa tuotettu perehdyttämisaineisto on tarkoitettu avuksi työntekijöille, jotka sijoittuvat elintarvikealan yrityksiin uusina työntekijöinä tai työelämässä oppijoina. Elintarvikealan työnantajille aineisto voi puolestaan tarjota ideoita siitä, miten työpaikasta voi tehdä uusille ja vanhoille työntekijöille viihtyisämmän ja työtehtävistä motivoivampia.

Perehdyttämisaineisto: töissä elintarvikealan mikroyrityksessä

Tutustu myös

  • Poronlihan neljä vuodenaikaa

    Lue lisää
  • Alueellinen elintarvikelogistiikka

    Lue lisää
  • Kaupallisia kalastajia Kemijärvelle

    Lue lisää

Artikkelien selaus

← Kaupallisia kalastajia Kemijärvelle
Kohti kestäviä hankintoja →